Pradedantysis verslininkas trisdešimtmetis „Alaus kolonėlės“ savininkas Jonas Ignatonis – ne tik šio gėrimo mėgėjas, bet ir tikras žinovas.
Skaityti toliau »
Kalbant apie knygų likimą pasidalijama į dvi stovyklas: vieni teigia, kad popierinė knyga išnyks, kiti – kad gyvuos dar ilgai.
Skaityti toliau »
Ar smulkusis ir jaunas verslas gali įsitvirtinti prekybos centre?
Skaityti toliau »
Kompotas.lt – projektas apie Lietuvoje veikiančias senas, dar sovietmetį menančias, valgyklas.
Skaityti toliau »
Kaip reikia ugdyti ir formuoti lyderius – žmones, kurie išgelbės Žemę nuo sunaikinimo?
Skaityti toliau »
Žvelgdamas į savo šeimą ir derindamas meilę gyvūnams su įgyta patirtimi Marco nusprendė kurti mediciniškai puikiai subalansuotų maisto produktų šunims liniją.
Skaityti toliau »
Dažnai kyla klausimas, kas šiuos sėkmės lydimus žmones įkvepia ir paskatina veikti.
Skaityti toliau »
Socialinio verslo „startupai“ per vienus metus padidino savo pelną milijonais ar net milijardais dolerių.
Skaityti toliau »
Per septynerius metus iš dešimties pagrindinių verslo plano rašymo klaidų pasikeitė tik dvi, tad akivaizdus vienas dalykas – pasimokyti iš kitų būtina.
Skaityti toliau »
Velykų rytą bemaž ant kiekvieno lietuvio stalo galime išvysti kiaušinių.
Skaityti toliau »
Kategorijos
Daugiausia komentuojami
- Prostitucija: pramoga ar būdas užsidirbti?
- Pažintis dirbant Palangos bare lėmė verslo sėkmę
- Geidžiamiausių verslininkų indeksas
- Kaip gimė „Coca-Cola“ pavadinimas?
- Egzotinių kiaušinių verslas
- Laimi ne stipriausi ir ne protingiausi, o tie, kurie prisitaiko prie naujovių
- Malonaus skonio beieškant: kada kava skani tik su cukrumi?
- Nuostabios darbo sąlygos Silicio Slėnyje
- Didžiausios verslo aferos
- Kaip atskirti originalius kvepalus nuo klastotės?